BőségI.

 

Bőség I. Készülj a lelkeddel!

 

A bőség több mint pénz, több mint anyagi javak. A bőség az élet egyetemes forrásából áramló egy energia. Táplál bennünket, ettől gyarapszunk anyagi és szellemi szinten egyaránt.Tartalmaz mindent, amire szükségünk van céljaink megvalósításához. Tehetséget, koncentrációs képességet, kitartást, elfogadást.

Kérdezd mag magadtól, vizsgáld meg, vajon mi akadályozza benned és körülötted, ennek az energiának a szabad áramlását

Gondold át!.

Mi az, ami nem engedi életedben a jóllét megnyilvánulását?

Mi az, ami miatt úgy érzed, hogy nem úgy éled az életedet ahogy szeretnéd?

 

Kreativitásod végtelen. Csak engedd magadhoz közel a lehetőségeket, gyakorold az itt következő egyszerű technikákat. Segítségükkel hozd létre saját bőséged varázslatát!

 

Fogadd el az alább felsorolt szabályokat és kérlek, küldd el nekem sikereid történetét – szeretnék hallani a győzelmeidről!

 

 LÉGY HÁLÁS MINDENÉRT, AMI TÖRTÉNIK VELED!

 

 „Ha egész életedben csak azt az egy imát mondod, hogy „köszönöm”, az is elegendő.”

 ECKHART MESTER/

 Van az elmének egy elidegeníthetetlen sajátossága: minden, amit magasztalunk, gyarapodni kezd. A dicsőítésre a teremtés egésze válaszol és örvendezik.”

 /CHARLES FILLMORE/

Légy hálás mindenért, ami történik veled. Mindenért – a jóért, a rosszért, a sorsodért, így a gondokért is, igen a gondokért is, mert ezek tanítómesterek és megtanulandó leckék. Ha így ezzel az elfogadással fordulsz életed dolgaihoz, meglátod már csupán ennyi is elég és minden megváltozik benned és körülötted. Hiszen az akadályok csak arra figyelmeztetnek, hogy nem a helyes úton jársz, hogy fejlődésed érdekében változtatásra van szükség. Segít elengedni a fölösleges ragaszkodást.

Persze mindannyian voltunk már olyan helyzetben, amikor nagyon nehéz volt ezt az érzést felidézni.

Sokkal könnyebb másokat, a sorsot hibáztatni, de hidd el minden, ami veled történik, szükséges és törvényszerű. Belőled indul ki abból amilyen te vagy. Minden félelemmel teli gondolat egy belőled kipattanó energia labda, környezetedről, mint egy falról visszapattan hozzád.

MEGERŐSÍTÉSEK:

Hálát adok a bőségért, amely az enyém. „Ezt ismételd el háromszor”

ÉREZD MAGADBAN A HÁLÁT MINDENÉRT.

Az életet üdvözöld mindenkiben! Próbálj meg egy-egy bíztató szót mondani a körülötted élő embereknek! Tűzd ki feladatodul, hogy felfedezed bennük a csodálatosat – találj rá lehetőséget és említs meg nekik! Lehet, hogy éppen ez lesz az, ami kiemeli őket a megszokottságból, vagy eloszlatja azt az érzést, hogy nincsen bennük semmi különleges. Mindenkiben van valami különleges, s te segíthetsz, hogy meglássák, mi is az.

Fogadd meg reggel, mielőtt elindulsz a napi feladataiddal, hogy mindenkinek, aki utadba kerül, mondasz egy biztató szót.

Nagyon, nagyon sokaknak van szükségük egy-egy biztató szóra.

 

 Mi Atyánk, aki a Mennyekben Vagy, Szenteltessék meg a Te Neved, jöjjön el a Te országod, Legyen meg a Te akaratod, amint a mennyben akként a földön is”

 

 HAGYJ FEL AZ AGGÓDÁSSAL!

Az univerzumunk bősége határtalan, bármi elérhető. Az akadályokat mi magunk görgetjük az elérni kívánt cél elé azzal, hogy nem hiszünk eléggé a megvalósulásában. Előre félünk a kudarctól.

A félelem a legerősebb romboló erő, mert minden teremtő rezgést megsemmisít. A félelem megnyilvánulása minden vállalkozást meghiúsít.

A hozzád áradó teremtő rezgések minden pillanatban megszámlálhatatlan sokaságban állnak rendelkezésedre. Minden csepp energia, amely az univerzumból alászáll hozzád, teremtő. A fény, az egyetemes tudatosság itt van minden pillanatban, elérhető mindenki számára a teremtő képesség.

Egyedül a félelem akadályozza az alkotó energia szabad áramlását, megsemmisíti a hozzánk áramló teremtő rezgések erejét.

Megerősítő mondatokkal megszabadulhatsz a teremtő bőség útját álló kétségtől ésfélelemtől.

A megerősítések elvégzése közben képzeld kinyújtott kezedbe azt, amit elérni szeretnél, legyen az új állás, bölcsesség vagy éppen a tanulmányaidhoz szükséges pénz.

Lelki szemeddel lásd, amint egy ibolya és zöld spirituális láng körülvesz téged. Az ibolya láng magas frekvenciájú spirituális energia, az átalakítás lángja, amely képes megszüntetni a félelmeink mögött húzódó okokat. A zöld láng a bőség lángja.

Vizualizálhatsz ragyogó, fehér lángot is enyhén zöldes árnyalattal, amely a félelemnélküliség lángja. Lásd, amint behatol a kétségekbe, és a félelmekbe.

Miközben a következő megerősítéseket mondod, lásd, ahogyan a félelem és a kétely fantomjai elhagyják az aurádat, amint a lángok fellángolnak körülötted.

 

MEGERŐSÍTÉS:

 

Egy vagyok az ibolyaszínű fénnyel! ÉN VAGYOK a kétségek nélküli tisztaság, a remény!

 

Félelem nélkül vagyok, szabad VAGYOK. Bőség és gazdagság vesz körül. Tudom, hogy az univerzumban minden meg van, amire szükségem lehet az élethez. ÉN VAGYOK az eszköz, amely szétárasztja a fény kincseit. Elfogadom most teljes bőségét, megkapok mindent, amire szükségem van az életben.

(Ismételd háromszor)

 

 „Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma”

 

 BOCSÁSS MEG MAGADNAK!

 A megbocsátás felér egy újjászületéssel.

 Ha úgy érzed, valami megbocsáthatatlant tettél, szégyenkezve gondolsz valamely cselekedetedre, ha úgy érzed visszaéltél egy helyzettel, vagy megbántottál valakit, gondolj arra, hogy senki sem tévedhetetlen.

Legyen bátorságod helyre hozni azt amit látszólag rosszul csináltál. Néha elég egy kis odafigyelés egy szó, egy mondat. Hidd el mindenki hibázik, de ha mélyebben bele gondolunk, igazából nem is léteznek hibák, próbálkozások vannak, amik jól, vagy rosszul sülnek el. Ebből tanulsz, ezen keresztül is fejlődhetsz.

Lelked egy hatalmas tükör. Tartsd tisztán, nézz bele, és lásd, ahogyan az élet mosolyog rád – és viszonozd ezt a mosolyt!

 

 MEGERŐSÍTÉS:

Én VAGYOK itt a földön, aki cselekvőn megbocsát. A megbocsátás meggyógyítja a kétségeket és a félelmet. Szeretőn mindent átölel szárnyaival, örökre szabaddá teszi az embereket.

Minden pillanatban érzem magamban a megbocsátás erejét, befogadom és tovább küldöm kegyét mindenkire, mindenhol, az egész életre.

(Ezt ismételd háromszor)

 

 És bocsásd meg a mi vétkeinket, Miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek”

 

ÉLESZD FEL MAGADBAN A HITET!

 

Sokak számára az eltervezett célokhoz vezető út jelenti a legnagyobb próbát. Sokszor pont akkor veszítik el türelmüket, és akkor adják fel, amikor a beteljesülés már csak karnyújtásnyira van.

Hidd el, hogy megérdemled azt, amire vágysz! Várd ki és megérkezik hozzád!

Jakab apostol mondja, hogy a hit és a türelem kéz a kézben járnak.

A türelmetlenség oka a bizalmatlanság. Biztos, hogy sikerülni fog? Egyik pillanatban hiszel, a másikban kételkedsz? Ez ingadozás. Az ingadozás minden egyesalkalommal szétzilálhatja elképzeléseid mátrixát. Íme néhány megerősítés a kétely óráira. Éleszd fel magadban a bizalmat, higgy abban rendületlenül, hogy minden itt van benned és körülötted. A bizalom segít, hogy észre vedd, meglásd.

Az élet maga egy kimeríthetetlen bőség.

Légy biztos abban, hogy kérésed mindenkinek a legnagyobb javát szolgálja, Kezdj cselekedni bátran, ezzel is jelezd, hogy  részesévé válsz a bőség megteremtésének, vagyis dolgozz meg érte.

 

MEGERŐSÍTÉS:

ÉN VAGYOK! ÉN VAGYOK! ÉN VAGYOK anyagi helyzetem feltámadása és élete!

(Ismételd naponta háromszor öt percen át, mint egy mantrát.)

Amely még ma, itt és most kezembe és használatomra megnyilatkozik.

Kérésem mindenkinek a legnagyobb hasznát szolgálja, hozzon áldást mindenkire.

(ismételd háromszor)

A megerősítés közben képzeld el a kezedbe a vágyott javakat vagy a szükséges pénzösszeget.

 

 És ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól”

 

 KÉPZELD EL!

A figyelem a kulcs; mert ahova az ember figyelme irányul, oda megy az energiája is, amelyet  csak követnie kell.

A bőség megteremtését mindig egy minta elképzelésével kezdjük. Egy bensőnkben lévő filmvászonra vetítsük ki minden kívánságod képét, mindent amit el akarsz érni életed bármely területén, mintha egy megtörtént eseményt. Egyenként, egymás után képzeld el hivatásodat, tanulmányaidat, családodat, otthonodat, egészségedet, kapcsolataidat és lelki életedet.

A vizualizáció fontos, e-nélkül semmi sem válik valósággá.

Belső látásunk megerősíti üzeneteinket. Képzeld el a nehéz helyzetek megoldását is. Közben kérd belső vezetőd segítségét, hívd az angyalokat, legyenek veled, járjanak közben gyógyulásodért. Képzeld el, amint az ibolya láng eléget minden akadályt szellemi és anyagi jóléted útjából – legyen az kifizetetlen számla, párkapcsolati probléma vagy elkeseredés.

A vizualizált képek legyenek olyan pontosak, amennyire csak lehet – érezd közben magadban a szeretet áramlását!

Minél összpontosultabb, összeszedettebb és kreatívabb vagy, annál jobb eredményt érsz el.

 

GONDOLKOGJ POZITÍVAN!

Azok vagyunk, amit gondolunk magunkról és mindarról, ami körülvesz.

Mi az elképzelésed magadról? Szakíts időt erre a kérdésre, és jegyezd le, ami az eszedbe jut. Légy őszinte, hiszen csak te fogod látni, amit leírsz.

Figyeld meg, ha sok kevésbé pozitív tulajdonságot sorolsz fel, akkor azt a nem egészen pozitív képet vonzod magadhoz – mert életed minden napján te teremted meg azt, aki vagy. Amilyennek képzeled magad, olyanná válsz.

Vajon csak a hibáidat és a gyengeségeidet veszed észre, vagy meglátod szíved szépségét is?Mások véleményérehallgatsz, vagy végtelen lehetőségű lélekként és szellemként  is felismered magad?

Ha egy sérült vagy sokat szenvedett belső gyermek szemüvegén át látjuk magunkat, hiányozni fog a helyes önértékelés, lebecsüljük a spirituális lángot, amely lényünk mélyén ott lobog.

Gyógyítsd folyamatosan érzékeny belső gyermeked. Keresd fel, nyugtasd meg, hogy soha nem hagyod őt magára, mindig a szívedben hordozod, vigyázol rá és ki állsz érte, bármi történjék is.

MEGERŐSÍTÉS

Mindannyian egyek vagyunk. Kapcsolódok a mindent látó bölcsességhez. Hagyom, hogy irányítsa lépteimet.

Felismerem minden gazdagság forrását, amely nem vall soha kudarcot.

Folyamatosan ráhangolódom a végtelenre, összhangban vagyok a gazdagság lényegével.

 (ismételd háromszor)

 

 „Mert Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké. Ámen.”