Bemutatkozás

 

Rohan velünk a világ, mint egy kilőtt rakéta.

Mindenki válságról beszél, ez megmutatkozik a természetben, a társadalomban és az egyéni életben. Ha végignézzük az emberiség történelmét, a változás folyamatos, soha semmi nem állandó. Lehet, hogy most az események durvábbnak, erőteljesebbnek hatnak, de az is lehet, hogy csak mi érezzük így, mert benne vagyunk, mert közvetlenül érint bennünket.

 

Ha a változásokhoz alkalmazkodunk, lehetőséget kapunk valami újra, jobbra. Tulajdonképpen ez a fejlődés lényege.

A nehézségeket hasznunkra fordíthatjuk, ha a helyzetet ebből a pozitív nézőpontból közelítjük meg.

Ezt már biztos hallottad -  ha a régi mintát elengeded, lehetőséget kapsz egy teljesen új kezdetre.

De mégis hogyan?

Nem lehet olyan tanácsot adni, ami mindenkire érvényes, minden helyzetben egyformán jól használható. Minden ember más és másképp reagál.  Ami nekem jó, az neked nem biztos, hogy segítene.

Csak akkor értheted meg neked mi a legjobb, ha ismered önmagad.

Próbáltad már megfogalmazni, hogy min szeretnél változtatni magadban és körülötted? Mivel vagy elégedetlen, és mi tölt el elégedettséggel?

Segyíthetek, hogy megtaláld a saját kérdéseidre a saját válszaidat!

Sok különböző módszer áll a rendelkezünkre, kinek-kinek az egyénisége szerint lehet válsztani

Honlapomon  igyekszem bemutatni néhány gyógyítással kapcsolatos részletet, megpróbálom megmutatni az egyetemes emberi értékek és a betegség - egészség öszefüggéseit.

Minden mindennel összefügg.

Módszereim ősi gyógymódokra építenek, miközben ezekbe a pszichológia eszközeit, alternatív gyógymódokat a legújabb tudományos felismeréseket is beleszőttem.

Ha eleged van a panaszkodásból szedd össze a bátorságod és lépj egyet a testi és lelki egészségedért! Gyere el hozzám és a többi visszafordíthatatlanul bekövetkezik!

 Az első a rácsodálkozás élménye, fantasztikus felfedezni egy másmilyen életszemléletet. Amikor meglátod a problémában az elvégzendő feladatot, egy-egy válsághelyzetben a  megújító változás lehetőségét, egy harmónikusabb élet reményében.

Katona Mária

06-70-39-44-786