Belső gyermek gyógyítás

Belső gyermek gyógyítás

Letölthető meditációk, kezdőknek is!

Tavaly nyáron egy rendezvényen dolgoztam. Beült hozzám a sátorba egy fiatalember, úgy 30 éves lehetett. Kicsit rémült volt, talán ezért, egy kicsit fölényes.
Kérte beszéljek a gyógyító módszeremről. Pontosan nem emlékszem már hogyan magyaráztam el, csak annyit válaszolt, hogy ez nála nem működik, próbálták többen is.

Közben figyeltem őt, a gesztusait, a beszédét és éreztem, hogy segítségre vár. Megkérdeztem, akar-e egy próbát? Kételkedve bele egyezett.

Velem szemben ült a széken, megfogtam a kezét és kértem, hogy nézzen a szemembe. Néhány másodpercig, talán egy percig, csak így néztük egymást. Körülöttünk vásári forgatag, zaj.
Egyszer csak kikerültünk belőle. Úgy képzeld el, mint amikor a filmeken egy pillanatra megáll a kép és elhallgat minden.
Lélek a lélekkel találkozott, összeért, egybefonódott.

Megéreztem a bánatát, a fájdalmát.

Vissza húzódtam és megkérdeztem, kit gyászol? Fátyolos lett a szeme, elindultak, folyni kezdtek a könnyei.
Kiderült, hogy az édesanyját elveszítette 10 éves korában. Kicsi volt amikor ez történt, nem tudta feldolgozni, csak a hiányt, az ürességet érzi azóta is.
Nem tudtak elbúcsúzni egymástól, talán nem volt rá lehetőség.

Kértem hunyja be a szemét és képzelje el, hogy most 10 éves, képzelje el, hogy az édesanyja ott áll előtte.

Kértem mondja ki hangosan - Édesanyám nagyon hiányzol!

A belső emlékkép, az anya válaszolt - Hidd el kisfiam, ennek így kellett történni, de most is vigyázok rád, melletted vagyok mindíg. Én jól vagyok, minden rendben van.
Elbúcsúztak, hosszan átölelték egymást. Kértem, hogy maradjon ebben az érzésben és őrizze meg a képet, fogadja a szívébe.

Még hagytam neki egy kis időt, zokogott, könnyek mosták a lelkét.

Kértem, hogy lassan térjen vissza, ne siessen.
Először csak a hangokat fedezze fel újra maga körül, aztán lassan, finoman nyissa ki a szemét.
A belső világ bezárult, újra érzékeltük a külsőt, észre vette a vásári forgatagot, meghallotta a zajt, újra ott voltak körülöttünk az emberek. Talán még egy kicsit szédült, megköszönte az oldást, felállt és elment.
Másnap találkoztunk, a nyakamba borult és elmondta, hogy olyan mintha mázsás kövek hullottak volna le a lelkéről, megkönnyebbült.

Ilyen egyszerű, ez nem kíváncsiskodás, így van értelme a belső utazásnak, csakis így.
A minden tudása bennünk van, és igen, intuitív módon, nyitott szívvel ehhez bármikor hozzá férhetünk. Begyógyíthatjuk a fájó sebeket, átírhatjuk a régi emlékeket.

Katona Mária

 Belső gyermek meditáció Mp3 letölthető

 Belső gyermek meditáció, zene, képek

 

 

 

Linkek a témában:

Váradi tibor belső gyermek előadás (részelet)

Belső gyermek kártya

Kyron - Belső gyermek

Belső gyermek a horszkópban

Brandon Bays - Belső utazás